Tentje huren in Spanje op Camping die kindvriendelijk is camping. Zo makkelijk is het.

Wij wilden kamperen met de familie, maar wilden geen kampeertent kopen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de PC gedoken om eens rond te gaan kijken op het net wat er allemaal mogelijk was op dit gebied.

safaritent huren

Een safaritent vinden was ons doel omdat we niet het benul hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan direct een dure safaritent moesten aankopen die we misschien daarna nooit meer zullen benutten.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een volledig ingerichte tunneltent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een huisgezin die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantieresort en laten ons dan een paar weken vertroetelen. Maar dit jaar wilden we een kampeervakantie met een volledig ingerichte safaritent. Want zeg nu zelf: een beetje comfort op je vakantietrip is toch wel aanlokkelijk. Je werkt het hele jaar hard met zijn allen, dus we behoren niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die bestemd is voor een gezinsvakantie om te gaan genieten van rust, natuur, bos en zandstrand. Want dat is wat we wilden.


We hadden het voornemen om dit ook in Spanje te gaan doen en vonden informatie over de luxe van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze website. Ze bezitten beschikt over prachtige safaritenten en praktische tunneltenten. Deze worden verhuurd op camping Costa Brava. We werden meteen lees verder enthousiast toen we dit zagen en het was ook geoorloofd om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch handig om te weten dat we op deze wijs toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.
Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest geliefde vakantieplekken in Spanje. Het is een heerlijke regio om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht. Onze jongens zijn helemaal bezeten van snorkelen en de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak buitengewoon helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze tunneltent te gaan huren voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tentje huren in Spanje op Camping die kindvriendelijk is camping. Zo makkelijk is het.”

Leave a Reply

Gravatar